17/2/08

St Tontí enamorat a Cat SL






Nota: si hagués d'escollir una cançó d'amor, segurament escolliria aquesta... pell de gallina? Boig per tu (en el meu cas boja ^^) :P



Per molt que el dia 14 de febrer sigui el dia dels enamorats a gairebé mig planeta occidental, mai m'acostumaré a celebrar-lo. Uis.. quina manera tan poc romàntica de començar un post, que se suposa que ha de regalimar corets roses i espurnes d'amor... hehe...

Va, remuntem-nos als orígens. El febrer és un mes, amb el qual cada vegada ens acostem més a la primavera i cada vegada anem deixant enrere un hivern fred, ple de nevades, i ple d'abrics. El febrer és el mes que moltes espècies d'animals aprofiten per aparellar-se. Els ocells, per exemple, són un gran exemple. Fixeu-se en els ocells que us envolten i els veureu més acaramel·lats del que és costum... Doncs, d'un procés natural, del renéixer d'una naturalesa que ha estat adormida durant l'hivern, un instint d'aparellament per la futura reproducció etc... l'ésser humà, que potser n'és més conscient, ho converteix en una festa. Una festa, segurament d'origen pagà amb el culte a la naturalesa que floreix, o amb alguna referència al senyor Cupido/Eros de la mitologia clàssica... i més endavant amb el cristianisme, com sempre, s'ho fan venir bé per dedicar aquell dia a un St... en aquest cas St Valentí. Que segons deien, era un monjo que es dedicava a casar parelles d'enamorats en el ritus cristià, quan encara estava prohibit en l'Imperi Romà.

Tot i no ser una festa tradicionalment massa celebrada a Catalunya, a Cat SL es va decidir fer una petita celebració. La qual va consistir en decorar el Cat SL una mica cursi-enamoradís, i fer una sessió de balls romàntics a càrrec de la nostra DJ sempre a punt Elisabetta. La decoració, se'n va encarregar la Dea, la Rinka l'Eli mateixa i jo que vaig posar un cartellet de St Valentí.


La celebració a la nit, amb musiqueta romàntica i amb balls lents, va ser tot un èxit. En Solan i la Inuska ens van tirar fletxes de l'amor i tots i totes ens vam anar aparellant, fent ús de les boletes de balls lents posades per l'ocasió. Estàvem ben encaramel·lats i emocionats.


L'amor, ens fa renéixer, com la primavera fa renéixer les flors dels arbres :P.

Aquí van algunes fotos. (Rin, dea, si teniu de millors pengeu-les :*)




La Rin i la Dali abraçadetes ballant un lent, GUAPEES!!! =^.^= (qui fos el vestidet vermell nyam!!)

Una vista general del lloc, amb els balls romàntics i la música romàntica... que guapos tots i totes..

Elisabetta guapa guapa, fent de super DJ!!!!!!!!!!!!!!(foto de la Rinka)



Ais que bonic és l'amor... sobretot ara que s'acosta la primavera i els arbres han florit ^^




Qui havia de dir que els stalkers també ballaven lents ^^





Per acabar una mica l'escrit, només dir que hi ha moltes formes de celebrar que estàs enamorat, tantes formes com maneres d'enamorar-se hi ha. Estandaritzar un fet tan trascendental com aquest és una manera de racionalitzar el que en el fons és un sentiment íntim el qual tothom interpreta i celebra a la seva manera. Amb això, no estic dient que estigui en contra de les celebracions, no, de cap manera. Totes les celebracions per mi són motiu d'alegria i també significa que estem bé i que les coses funcionen. Però, també vull recordar, que s'hauria de celebrar que ens estimem cada dia, perquè l'amor, enamorar-se és un sentiment infinit. (i aquí ja se me n'ha anat l'olla ^.^)

Catalans i catalanes de SL estimeu-vos, però cada dia ^^ mew


Dalila Bing =^.^=


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimem-nos cada dia!!
(sort que no hi ha cap fotu compromesa jijiji)

Carla Ortega ha dit...

Jajajajajaja Solan!! tu lo unic que te preucupava eren les fotos del tanga eh!! jijiji i qui diu que no en tenim ?¿ ;)