7/3/08

Estrenem casa !!!!!!

Vista de la disco F3 i la capu de fons ^^



Després d'un temps de dubtes, confusions i decisions importants preses per els que estimen i fan possible Catalunya SL, avui dia 7 de març de 2008 hàgim inaugurat extra oficialment el que serà la nova seu del Cat. Catalunya Virtual ^^


Escric aquest post des de dins el cor des de la il·lusió i les ganes de que tot sigui genial com el dia d'avui.

Sabeu? Tenia la intenció d'escriure un post llarguíssim i amb moltes metàfores d'una segona vida que passa, estimant a la gent, compartint moments i siguen cada dia una mica més feliços, però de cop me n'adono de que... potser les paraules quan es tracta de coses com aquesta que fan tanta il·lusió i emocionen tant... les paraules sobren :)

Per tant un faig i desfaig molts petons i sobretot moltes abraçades i desitjo que tot vagi com una seda (com el poc lag que tenim ara ... genial no?)


Tot i que he dit que no faria un post llarg... només dir que està tot un vespre jugant a lluitar amb vosaltres (ara per no posar-me a numerar... doncs... no ho faig perquè segur que em deixo gent importantíssima ^^)


Aquí acabo el primer post sobre la pseudo inauguració extra oficial ^.^


Ball inaugural de la Dea preciosa preciosa ^^



Us estimo


Dalila Bing =^.^=

1 comentari:

Even ha dit...

Moltes felicitaaaats!!!

Els meus millors desitjos!

Amb tots vosaltres, al cat hem sento com a casa. Així que amb nou Cat, jo també estreno casa ;) i això sempre fa molta il.lusió. Dintre de les meves limitacions, ajudaré en lo posible, encara que només sigui en afegir ganes de que el projecte prosperi.

Schalom u Brajah per a tots!! :)