24/3/08

Hi havia una vegada, un any a SL , Demolició de la disco i Festa infernal :)

Feia dies que ningú escrivia, hem estat tant i tant atabalats fent trasllats, que difícilment ningú se li ha donat per escriure al blog... :)

Després de que es comprés una nova casa, l'illa de CAtalunya Virtual, tots ens hem adaptat, ràpidament a canviar el LM, a reunir-nos en un altre punt del mega mapa de SL, perquè canviava la regió, canviava el nom, però nosaltres, sempre, som els mateixos (o gairebé sempre ;)).


Fa uns dies, van fer anys dos entranyables i estimadíssims i preciosos de CAt, la Inuska i en Tonarro (no parlo del meu aniversari perquè vull que ho faci algú altre, vale vale? Rinka Dea? hehe que va molar molt els trastos que em vau regalar, i la segona festa sorpresa i tot :P) ... Se'ls va fer una gimcana, que ja comença a ser tradicional en els diferents aniversaris , voltant per tot SL. No s'esperaven res, perquè tots vam callar i no vam felicitar com s'esperava el dia assenyalat. Va ser molt divertit veure com s'embarbussaven pel voice, com s'editaven i feien una caseta de gos de dissenyo, o com finalment es van posar un vestit groc arrapat en aquell cos serrano de la muerte que tenen els dos (babeta.si). Asseguts en un cargol-cavall del oeste, amb una sageta clavada al cap (uiui quin mal) un barret de wester...hehehe pobrissonets!!!

(FOTOS QUI TÉ FOTOS!!!!)


Com sempre la festa va continuar a la disco, amb música, farra i bon ambient... i és que ens ho sabem muntar de bé a SL! que no vegis!!!



Continuant amb el mega post.... (que per ara es Beta) explicaré, que els dies van anar passant, i les terres de Cat SL vella s'han anat desmantellant, i traslladant, mica en mica a la Cat nova... però l'ànima de tot la nostra disco, encara restava allà, com a testimoni dels temps que canvien... com a resta arqueològica... s'havia de fer un comiat de la disco, sonadíssim! i la Dea, la nostra Dea va tenir una idea llumí, una idea lluminosa: Volar pels aires la disco, i fer del comiat una festassa. En tot, coincidia amb l'aniversari del nostre Nkm, el qual es mereixia, com no, una festa digne del dimoni que és, aprofitant la voladura, corriríem després cap a la disco nova, bé, al costat a fer la festa demoníaca. una festa que es convertiria en una de les més sonades que han vist la nova Catalunya. Tots convertits en bèsties de l'infern...

LA disco abans de la demolició, tots espectants......

Comença l'espectacle!!!!

Tot per terra!!!


Més!!!

El que en queda... :__




La demolició de la disco vella, va tenir punts de nostàlgia, perquè sempre que s'acaba alguna cosa queda aquell puntet de records entranyables, de quan tots érem newbies i passejàvem per allà i vèiem ala Dea, ella sempre allà a punt d'ajudar a tothom... i la disco, que va anar canviant, renovant-se com a punt de trobada, com a epicentre del pas dels dies feliços.... però la demolició també va tenir un punt de gamberrisme de bon rollo, disparant a les parets perquè aquestes baixessin més ràpidament... ens ho vam passar molt bé, entre la nostàlgia i la diversió d'una demolició, dos sentiments, que junts... són explosius...

I tornant a la festa de'n Nkm disco infernal com aquella, crec que tardarem molt temps a tornar-la a tenir... i tots disfressats de dimonis i dimonies sexys.... encara tardarem més temps !! juas!! xDDD

Disco infernal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uououou


FELICITATS A TOTS I TOTES!!!! TONARRO, INUSKA, NKM I A MI MATEIXA (COMO NO EGO EGO DALILA BING)


I TAMBÉ, FELICITATS PER LA DISCO NOVA, I PER UN NOU FUTUR DE CATALUNYA VIRTUAL!!!!!!!!!!!!!


Les coses canvien, els llocs poden canviar, però el caliu la llar la fem nosaltres!!! ^^ Artistes!!!


Dalila Bing =^.^=

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Kina pena veure la discoteca per terra :(( tans bons records que hi hem creat alla, per sort ja habia renascut a la nova illa.

I la festa dimoniaca es la primera gran festa k fem a la "casa" nova pro en keden moltes per fer.

P.D.: Molt guapo el blog, k l'he descobert fa poc :P

user1cat ha dit...

Llàstima k et vas perdre el moment de sorpresa de l'nkm, XD. Et vas perdre el millor!!!

Molt bon post =^_^=

Anònim ha dit...

Records a tot(a) friki de CAT. Veig que esteu fent moltes mudances i canvis... Espero trobaros quan torni. Molts petons a tots i totes.
Us trobo molt a faltar...

L'avatar amb pèls de fregona! (Tesaura Pera)