21/1/08

Carreres i més carreres!!!

(foto dels locus del volant :P es veu el nom even, nkm, yuki i dali... falta alguna gent però la foto mola :) merxi nkm)


Feia dies que tenia aquest post en ment. Parlar de les carreres i piques automobilístics que ens muntem a SL.

A SL pots tenir el cotxe dels teus somnis, i no només això sinó que el pots conduir a tot hòstia sense que et multin, i sense gastar gasolina!!!

Tot va començar, un d'aquells dies que estàs avorrit parlant del temps (sí a Sl també es parla del temps) amb en nkm (benu no crec que parléssim del temps era un dir :P), de cop comencem a treure cotxes: junker, cotxe de polis, i ens viciem a fer voltes per camps desèrtics com aquell que res...

Passen els dies i acabem unes quantes matinades fresques, uns quants (even, tona, rinka, yukas, nkm i una servidora dalings) donant voltes com bojos del volant. Tot això amb l'ajuda del voice (xat de veu) per poder escoltar els atacs de riure "repentints" de tots i totes quan comencem a volar i donar voltes (sort de l'edit!!! que amb un clic tens el cotxe allà on vols, qui pogués aparcar a RL amb un toc d'edit!!!!)

Aquest vici, amb el de les lluites guerrilleres són les noves incorporacions vicioses de SL...

qui s'apunta????


Dalila Bing =^.^=
(per cert em vaig comprar un 2cv que pot competir al costat d'un mercedes, SL és així :P)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hem de fer mes carreres! Tan viciats a la guerra que deixem altres infraccions, com la de saltarse la velocitat màxima, de banda...
No pot ser això! Que diran els notres cotxes quan els treiem de paseig sols de tan en tan? eh?¿ Sóm unes egoistes! (Val no me feu cas.. paranoia matinera jajajaja)