20/1/08

Explosió d'epinefrina

Bones!
Primer de tot, deixeume aclararvos el titol (epinefrina = adrenalina). Bé, dit això ja comença a tenir mes sentit la cosa no? jajaj potser no...

Que fer a SL un disabte a la tarda-nit? Això es deuen preguntar moltes persones i naltres mes d'un cop també, però ahir vem trobar una manera de pasar l'estona divertida i que ens alterava de mala manera (a unes mes que altres eh Eli?) Doncs com anava dient, vem anar a parar a un land de guerra uns quants a pasar l'estona... al principi erem 4 gats.... (a la foto i falta el 4rt jajajaj)


Mes tard es van anar apuntant mes camarades a la guerra... Necesitavem reforços perque ja ens habiem "piquat" de que ens fecin volar pels aires sense mes ni menys i vem reclutar mes gent.



Varem anar cambiant de lands (a sota trobareu les slurls dels lands) i al final en vem trobar un que ens hi vem estar potser desde les 3 de la matinada fins les 7 jajaja (si si, la guerra enganxa!)
Al acabar de fer el burro amb pistoletes i tal vem fer un "sparta" col·lectiu (si no sabeu que es, es lo normal jajajaja) i a fer nones!

Slurls de lands de guerra:
Salamis (207/59/38)
Lagos Island (128/128/0)
Dorien (128/128/0)

Per cert! Recordeu avui al Cat SL hi ha festa gotica i concurs!!! Aixi que prepareu alguna coseta ;)

Rinka~♥

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajaja em pixu!

Ens ho vem passar ¡¡¡BOMBA!!! ;)
Fer la guerra amb amics de Cat es quasi tant agradable com fer l'amor ;)

Mua guapa!

Anònim ha dit...

XD ostia en fidodido tmb va ser-hi!

nomes faltava jo :_

Anònim ha dit...

Divertit ho és, (I no es per portar-te la contraria Eli), però tant agradable com fe l'amor... 0,01.

Es dir, estar fins les 6 de la matinada veient venir les bales al front cada vegada que aixecaves el cap... es més un rollo BDSM que altra cosa. Però una canya loca molt jevi!

Saludus guapus.